Tuotantotiimi esittäytyy

Olen Marko Suomi, ja mun vastuulla tässä podcastissa on tuotanto, äänitys, vieraiden kontaktointi, aiheiden ideointi, käsikirjoitukset, sekoilu, somekanavat, kotisivut, editointi, jaksojen julkaisu ja promoaminen, mediasuhteet ja yleinen tunnelmointi. Vieraiden kanssa yleensä yhdessä pallotellaan aiheita ja ideoita tulee tosi paljon muilta ihmisiltä somen ja livekohtaamisten kautta. Lopulta jaksot ja koko homma on yhteistyötä vieraiden, kuuntelijoiden, somen kirjakeskustelijoiden (varsinkin Twitterissa) ja tavallaan myös kirjojen kanssa.

Teen tätä koska kirjat ja lukeminen ovat antaneet mulle elämässä tosi paljon, niin paljon että tähän tekstiboksiin ei mahdu. Haluan antaa jotain takaisin esim. kirjavinkkien muodossa, joita jaksoista voi ehkä löytää. Lisäksi haluan omalta osaltani osallistua ja vaikuttaa keskusteluun kirjoista ja lukemisesta, ja mahdollistaa äänitysten kautta rauhallista tilaa sille keskustelulle. Etsin lukemisesta tajuntaa, tunne-elämää ja tietoa laajentavia mielellään mahdollisimman voimakkaita ja järisyttäviä kokemuksia.

Muuta puuhaa:

Goodreadsissa kaikki luetut kirjat vuodesta 2014, linkkaudutaan ihmeessä siellä!

Siviilihommat, kirjahommat ja sekalaiset jutut henk koht tileillä Twitterissa ja Instagramissa -> @markosuomi

Mukana tekemässä kulttuurikahvilassa, välillä kirjatapahtumiakin -> @arkikulta

Kysy rohkeasti jos on kysyttävää, ja laita myös viestiä tai kommentoi jos sinulla on aihe/vierasehdotus podcastiin! Kiitos kun olet mukana!

Ota yhteyttä: marko.suomi@iki.fi / IG / Telegram