Näin eläviä podcast-kuulijoita kirjajuhlissa!

Olin eilen juhlimassa Siltalan 15-vuotista taivalta, onnea siitä! Oli mukava hengailla tilaisuudessa, joka oli ihan täynnä kirjaihmisiä, eli ihmisiä, joille kirjat ja kirjoittaminen on tärkeää. Oli myös kivaa että moni tuli moikkaamaan ja kertomaan että ovat kuunnelleet Takakansi-podcastia 😀

Tämän podcastin tekeminen on usein kummallista, yksinäistäkin, vaikka samaan aikaan sosiaalista, sillä teenhän tätä yhdessä vieraiden kanssa, jotka hekin ovat kirjaihmisiä. Siis, tässä tehdään yhdessä kirjaihmisiltä toisille kirjaihmisille oikeastaan. Mutta, on todella tärkeää nähdä ja kuulla eläviä ihmisiä, jotka ovat ihan oikeasti kuunnelleet jaksoja. Kuolleet numerot tilastoissa ovat vain numeroita, ja sitä paitsi podcastien tilastointi on muutenkin luokattoman huonoa mutta ei mennä nyt siihen.

Samalla myös juhla muistutti siitä että kirjallisuus on elävää ja hengittävää, ja täynnä asiasta intoilevia ihmisiä, vaikka media maalaakin monenlaista dystopiaa lukemisen, lukutaidon ja sivistyksen tulevaisuudesta. Oli todella tärkeä kokemus olla mukana juhlimassa kirjallisuuden eteen tehtävää päivittäistä työtä!

Tilaa uutiskirje: http://eepurl.com/gUGFaL

Jätä kommentti