Takakansi-podcastin syyskausi 2023 ja muita asioita

Yritän tällä viestillä tavoittaa nyt podcastin kuulijoita, koska tavoittaminen ei ole helppoa. Siitä lisää hetken päästä. Ensin, tulevan syyskauden (tiedän että tätä kirjoitettaessa 14.8. on vielä kesää jäljellä) varmistuneita vieraita tässä. Ensimmäinen jakso ilmestyy kuunneltavaksi syyskuun alussa.

Anna-Kaari Hakkarainen

Erika Vik

Ville Hytönen

Vilja-Tuulia Huotarinen

Minna Haapasalo

Kaija Rantakari

Kastehelmi Turunen

Aleksi Lumme

Mikä olisi sinulle kätevin ja kivoin tapa saada tietää tulevista vieraista yms. asioista? Mietin nimittäin tässä tekemisen ohella sitä että mikä kanava/tapa oikeasti toimisi. Tämä artikkeli tai teksti ilmestyy nyt täällä takakansi.fi -osoitteessa, ja sieltä sitten kopioin ja linkitän eri somekanaviin. Jos haluaa seurata Takakansi-podcastia, tässä ovat kanavat, joista saa tietoa:

  • tämä sivu eli Takakansi.fi – täältä saa tilattua ”uutiskirjeen”, joka laittaa sähköpostia kun uusi juttu ilmestyy
  • toki itse podcast, siellä kanavassa, missä tykkääkin kuunnella, mutta sitä kautta ei onnistu tällainen metatason informointi
  • Instagram, joka on podcastin varsinaisista somekanavista aktiivisin. Laitan jaksojuttuja myös omalle tilille, ja tämä onkin yksi haaste että miten tasapainoilla kahden eri tilin välillä?
  • Facebook-sivu, mutta se on näin tekijän näkökulmasta aika kuollut, koska FB/meta haluaisi rahaa, jotta suostuisi näyttämään juttuja kellekään
  • Twitter/X, jonne yleensä postailen uusista jaksoista. Se kanava on ikävä kyllä jotenkin syöpynyt huonoon kuntoon omistajavaihdoksen jälkeen
  • Myös Telegram-kanava löytyy

Mutta, kerro mikä sinulle toimisi? 

Muuten syksy näyttää aktiiviselta kirjatekemisen osalta, teen joitakin haastattelukeikkoja, mm. Helsingin kirjamessuilla. Moikataan jos törmätään!

Kuulemisiin!

Ja niin, laita rohkeasti viestiä jos sinulla on jaksoidea tai muuta kommentoitavaa! Pyrin vastaamaan jossain inhimillisessä ajassa, mutta en ole maailman nopein vastaaja. Myöskin podcast-jaksojen toteutus voi kestää ideasta itse tekemiseen suhteellisen kauan, koska ideoita ja kiinnostavia aiheista on paljon, aikaa sekä resursseja rajallisesti ja pyrin muutenkin koko ajan tuunaamaan sitä mikä on sopiva tahti äänittää ja julkaista niin että se tukee myös kokonaisvaltaisesti hyvää elämää eli palautumista ja ei-huohottavaa kalenteria 😀

Tilaa podcast:

 

2 vastausta artikkeliin “Takakansi-podcastin syyskausi 2023 ja muita asioita”

  1. Hei, tiedustelit infokanavista. Meili ( eli nettisivusi uutiskirje) on minulle paras ja toimivin. Sitä seuraan tiiviisti.
    Toki seuraan (ainakin toistaiseksi) edesmennyttä twitteriä, vaan siellä viestisi tulee huomioitua satunnaisesti. Instaa selailen enää laiskasti ja facea pyrin aktiivisesti välttelemään.

    Tykkää

    1. Hyvä kuulla! Se on siitä kiva ettei joku somepalvelun algoritmi ole siinä sotkemassa.

      Tykkää

Jätä kommentti