Ujuni Ahmed ja Elina Hirvonen – Oman äänen käyttämisen tärkeys ja hiljaisuuden rikkominen

Ujuni Ahmed ja Elina Hirvonen kävivät Arkikullassa vierailulla kertomassa Tytöille, jotka ajattelevat olevansa yksin -kirjan ideasta, yhteistyöstä, oman äänen käyttämisestä ja jatkuvasta työstä ihmisoikeuksien puolesta, sen puolesta että ihan kaikilla olisi oikeus väkivallattomaan elämään. Kirja on mielestäni todella tärkeä yhteiskunnallinen keskustelunavaus, ja toivon sen aloittaman keskustelun yltyvän ja laajenevan. Samalla kirja on Ujunin tarina, jossa käsitellään rohkeasti omaa kasvua, yhteiskuntaa, uskontoa ja elämää. Suosittelen kirjaa kaikille ja varsinkin ihmisille, jotka työskentelevät lasten ja nuorten kanssa. Kiitos Ujuni ja Elina vierailusta!

Alkuperäinen kuva: Otto Virtanen

https://www.wsoy.fi/kirja/elina-hirvonen/tytoille-jotka-ajattelevat-olevansa-yksin/9789510468777

Tilaa podcast:
Kuuntele:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s