Miten Takakansi-podcastiin pääsee ja saako ottaa yhteyttä?

Aina silloin tällöin joku kysyy että miten Takakansi-podcastiin pääsee vieraaksi. Vastaus: ehdottamalla, tai suostumalla vierailuehdotukseen

Sitäkin on joku miettinyt että uskaltaako/kehtaako/voiko/saako ottaa yhteyttä? Vastaus: kyllä saa, mielellään. Luen kaikki viestit, en välttämättä vastaa nopeasti mutta pyrin myös vastaamaan kaikille. Tuon linkin takaa löytyy erilaisia yhteystietoja ja lomakekin:

https://takakansi.fi/ota-yhteytta

Olen tässä viime aikoina siivonnut sähköpostilaatikkoa, ja vastaillut pidempiin roikkuneisiin kysymyksiin, ja olen myös tsempannut kalenterointia. Tällä hetkellä äänityksiä on sovittu parin kolmen kuukauden päähän.

Kannattaa huomioida että Takakansi-podcast edustaa hidasta internetiä, eli kovin nopeasti ei yleensä ole äänityksiä mahdollista järjestää, sillä haluan tutustua aiheeseen / kirjaan / vieraaseen huolella, ja yleensä kalenterointi on muutenkin ”tässä ajassa” hankalaa. En myöskään halua tehdä tätä kiireellä, eli kyse on myös arvovalinnasta. Eikä siihen olisi resurssejakaan jos ihan rehellisiä ollaan. Joskus toki käy onnekas sattuma ja kalenterit kolahtavat yhteen niin että asiat tapahtuvat nopeammin kuin kukaan osasi odottaa. Mutta näin yleisenä odotusarvona on hitaus 🙂

Eli, saa mielellään olla yhteydessä ja laittaa ehdotuksia aiheista, vieraista jne. Kiitos tähän asti viestejä lähettäneille!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s