Takakansi-podcastin suuri kuulijakysely 2021

Kiinnostaisi kovasti tietää miten kuulijana koet Takakansi-podcastin. Jos ehdit ja jaksat, kerro ajatuksiasi alla olevalla lomakkeella vapaamuotoisesti. Kiinnostaa esim. miksi kuuntelet, mitä kautta löysit tämän podcastin ja onko toiveita tai muuta mielessä tulevaisuutta ajatellen. Sana on siis vapaa. Kiitos paljon etukäteen, arvostan kaikkia kommentteja. Voit jättää nimesi (ja sähköpostiosoitteesi jos toivot vastausta), mutta ne eivät ole pakollisia, eli nimetönkin palaute ok.

Tilaa podcast:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s